Användarvillkor

Senast uppdaterad: 2023-10-17

Välkommen till 360Loppis! Innan du använder vår webbplats och våra tjänster, uppmanar vi dig att noggrant läsa och förstå dessa användarvillkor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att vara bunden av dessa villkor. Om du inte godkänner villkoren, vänligen avstå från att använda vår webbplats och våra tjänster.

1. Användning av Tjänsterna

1.1 Åldersbegränsning: Du måste vara minst 18 år gammal för att använda våra tjänster. Om du är yngre än 18 år måste du ha målsmans eller vårdnadshavares medgivande för att använda tjänsterna.

1.2 Registrering: För att använda vissa funktioner på vår webbplats, kan du behöva registrera ett användarkonto. Du ansvarar för att lämna korrekta och aktuella uppgifter vid registreringen.

2. Köp och Försäljning

2.1 Varuförsäljning: Vår webbplats tillåter enbart försäljning av varor avsedda för försäljning av 360Loppis. Du kan lägga upp och försälja dina egna produkter genom vår plattform.

2.2 Betalningar: Transaktioner på vår webbplats kan kräva användning av tredjepartsbetalningstjänster. Vi är inte ansvariga för dessa tjänsters funktion eller säkerhet.

3. Användargenererat Innehåll

3.1 Ansvar: Du ansvarar för allt innehåll du publicerar på vår webbplats, inklusive text, bilder och andra media, relaterat till de produkter du säljer. Du får inte publicera olagligt, vilseledande eller skadligt innehåll.

3.2 Integritet: Vi respekterar din integritet, men förbehåller oss rätten att ta bort innehåll som bryter mot våra riktlinjer eller lagstiftning.

4. Immateriella Rättigheter

4.1 Äganderätt: Innehållet på vår webbplats är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter. Du får inte använda vårt innehåll utan tillstånd.

5. Ändringar i Tjänsterna

Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avbryta tjänsterna när som helst, med eller utan föregående meddelande. Vi ansvarar inte för eventuella konsekvenser av sådana ändringar.

6. Ansvarsbegränsning

Vi ansvarar inte för eventuell skada, förlust eller olägenhet som uppstår i samband med användning av våra tjänster, inklusive köp och försäljning av produkter.

7. Ändringar i Användarvillkoren

Dessa användarvillkor kan komma att uppdateras. Vi kommer att meddela dig om väsentliga ändringar genom att publicera en uppdaterad version på vår webbplats.

8. Kontakt

Om du har frågor, feedback eller rapporter om kränkningar av dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss på info@360loppis.nu.

Genom att använda våra tjänster accepterar du dessa användarvillkor. Tack för att du väljer 360Loppis!