Dödsbo

Få Omedelbar Avlastning - Vi Köper Ditt Dödsbo

360Loppis Malmö

När våra nära och kära går bort, lämnar de kvar ett helt liv efter sig. Oftast har vi ingen plats för bohaget och man står med ett extra hem med möbler och inredning, som man inte vet vad eller vart man ska göra av. När en nära anhörig går bort kan många frågor uppstå. Hur ska jag sälja eller bli av med alla saker? En del ägodelar kan du vilja ärva medan andra föremål kan vara bättre att sälja, skänka bort eller slänga. Vi på 360Loppis har många års erfarenhet av dödsbo i Skåne. Vi hjälper dig genom att omhänderta hela eller delar av dödsboet.

Ett dödsbo Malmö innefattar alla personliga ägodelar, möbler och även bostaden som den bortgångne har lämnat kvar. Vi på 360Loppis köper dödsbo Malmö och i hela Skåne. Vi vill göra försäljning och tömning av dödsbo så enkelt och smidigt som möjligt. Därför erbjuder vi helhetslösningar som innefattar allt från värdering och rådgivning till städning, tömning och försäljning av dödsboet. Vi kan hjälpa dig att sortera vad som ska sparas, säljas eller slängas. Allt som ska återvinnas kommer vi att hantera för att det ska bli en så miljövänlig rensning som möjligt. Även om du endast vill ha hjälp med delar av dödsboet eller sälja delar av ett dödsbo Malmö så kan vi hjälpa dig. Vi på 360Loppis har många års erfarenhet av att hjälpa anhöriga med dödsbo i Skåne. Vi hjälper dig oavsett hur din situation ser ut.

360Loppis Köper Dödsbo Malmö

För att underlätta i en svår tid så kan det vara bra att sälja hela bostaden direkt. Vi på 360Loppis köper dödsbo Malmö. Ibland lämnar den bortgångne kvar stora mängder saker och du kan sakna tid för att gå igenom allting. Då kan det vara bättre att hitta ett företag som köper dödsbo Malmö. Vi på 360Loppis hjälper dig som vill sälja dödsboet.

Det finns även andra situationer som leder till att försäljning av hela dödsboet är det bästa alternativet. Det kan i en del fall uppstå tvister mellan delägarna av dödsboet om vem som ska ärva vad, och hur mycket det är värt. I sådana fall är det då oftast enklare att sälja dödsboet till oss på 360Loppis. Vi köper dödsbo Malmö eller hjälper dig med andra lösningar enligt dina behov.

Vid försäljning av dödsbo i Skåne kommer våra kunniga värderingsmän att hjälpa dig med värdering av ditt dödsbo Malmö. Vid värdering av bostad utgår vi från hemmets skick, storlek och läge. Värderingen av dödsboet kommer också att göras utifrån den nuvarande marknaden. Vår värdering av ett dödsbo är kostnadsfritt och helt utan förpliktelser. Vår personal erbjuder även rådgivning och besvarar alla frågor som du kan ha kring dödsbo köpes Malmö. Alla föremål som är säljbara kommer vi att transportera till vår affär där varor går ut till försäljning.

Effektiv Tömning med Helhetslösningar

Vi är specialister på flytt, därför är det tryggt och smidigt att anlita oss vid dödsbo Malmö. Med lång erfarenhet av flytt och omhändertagande av dödsbo i Skåne kan vi både köpa hela eller delar av dödsboet, samt hjälpa dig med att värdera hemmet, röja eller städa ditt dödsbo Malmö och i övriga Skåne. Vid röjning och tömning anpassar vi vårt arbete helt enligt dina önskemål, oavsett om du vill behålla, sälja eller slänga sakerna i hemmet. Med vår hjälp kommer alla ägodelar att vara på rätt plats i rätt tid.

Har du några frågor?

    Adress: Smidesvägen 2, 245 34 Staffanstorp

    E-post: info@360loppis.nu

    Måndag till fredag: 07.30 – 16.30

    Lördag: Stängt

    Söndag: Stängt