FAQ

VANLIGA FRÅGOR

Frågor som ställs ofta

Hur funkar det?

En online auktions sida är en webbplats där användare kan lägga bud på objekt som är till salu.

Du kan börja använda auktionsplattformen genom att skapa ett medlemskonto. Medlemskap krävs för att du ska kunna lägga bud på auktioner.

Auktionstiden är den tid som objektet är tillgängligt för budgivning. Den högsta budgivaren när auktionen avslutas vinner objektet.

Nej, efter att du har lagt ett bud på en auktion kan du inte ändra det. Var därför säker på det belopp du vill erbjuda innan du lämnar in ditt bud.

Betalning och hätmning

Du kan använda olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort och Swish. Mer information om tillgängliga betalningsalternativ finns i vinnarmeddelandet som skickas till dig.

Om du inte kan betala för det vunna objektet kommer ditt bud att ogiltigförklaras, och objektet kommer att förbli tillgängligt för andra att buda på. Observera att medlemmar som inte uppfyller sina betalningsåtaganden kan få en varning och riskerar att bli avstängda från webbplatsen. Objektet kan också återläggas för auktion om betalningen inte behandlas inom en viss tidsram.

Du har möjlighet att antingen hämta dina vunna objekt själv från vårt lager i Staffanstorp eller välja att köpa till fraktalternativ om det passar dig bättre. Se till att följa de specifika instruktioner vi tillhandahåller i vinnarmeddelandet för varje auktion.

Om objektet är skadat vid leverans, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi kommer att förse dig med de nödvändiga stegen för att lösa problemet och eventuell ersättning i enlighet med våra riktlinjer.

Auktionsplattformen är helt gratis och kräver inga medlemskapsavgifter eller budgivningsavgifter. Det är kostnadsfritt att använda vår tjänst.

Budgivning & auktioner

För att lägga ett bud på en auktion måste du vara inloggad på ditt medlemskonto och klicka på “Lägg bud” på auktionsobjektets sida. Ange ditt budbelopp och bekräfta det.

Minimumbudet är det lägsta belopp som du kan erbjuda i en auktion. Du måste lägga ett bud som är minst lika högt som minimumbudet.

Du kommer att få ett meddelande om någon ökar ditt bud. Du kan också övervaka budgivningen på auktionsobjektets sida.

Nej, det går inte att redigera bud efter att du har lagt det på auktionen. Se till att noga överväga ditt bud innan du lämnar det.

Om du vinner auktionen kommer du att meddelas och få information om betalning och leverans av objektet.

Nej, det går inte att avbryta budet efter att du har lämnat det. Var säker på ditt beslut innan du lämnar ditt bud.