Maxbud och Reservationspris

Så Fungerar “Maxbud” och Reservationspris på 360Loppis

På 360Loppis har vi två viktiga funktioner som berikar din auktionsupplevelse: “Maxbud” och “Reservationspris.” Dessa funktioner arbetar tillsammans för att säkerställa en rättvis och givande auktionsmiljö. Här är hur de fungerar:

Maxbud

  • Sätt Ditt Maxbud: När du hittar ett objekt du vill buda på, har du möjlighet att ange det högsta belopp du är villig att betala. Detta är ditt “Maxbud.” Observera att maxbudet inte kan ändras efter att det har placerats.

  • Automatisk Budgivning: Vårt system hanterar budgivningen på ett smart sätt. Om du är överbjuden, ökar systemet ditt bud stegvis, men aldrig över ditt maximala budbelopp. Det hjälper dig att alltid försöka vinna objektet till det bästa möjliga pris.

  • Flexibilitet och Kontroll: Du kan när som helst höja ditt maxbud om du önskar öka budbeloppet, men du kan inte ändra det nedåt.

Reservationspris

  • Skydd för Säljare: Reservationspriset är det lägsta pris som säljaren är villig att acceptera för objektet. Detta pris är inte synligt för budgivare och hjälper säljaren från att sälja objektet till ett orimligt lågt pris.

Maxbud och Reservationspris i Kombination

  • Höjning till Reservationspriset: Om ditt maxbud når eller överstiger reservationspriset vid auktionens slut, kommer vårt system automatiskt att höja ditt bud till reservationspriset. Detta garanterar att du vinner objektet till det lägsta möjliga priset som säljaren accepterar.

  • Fördelar för Både Säljare och Köpare: Denna kombination av Maxbud och Reservationspris säkerställer en rättvis och lönsam auktionsprocess. Säljaren är skyddad från att sälja objektet till ett oacceptabelt lågt pris, och du som köpare får en chans att vinna objektet till bästa möjliga pris.

På 360Loppis strävar vi efter att göra auktionsupplevelsen så smidig och rättvis som möjligt. Maxbud och Reservationspris är två kraftfulla verktyg som hjälper oss att uppnå detta mål.