Så funkar det

Välkommen till 360Loppis - Din plats för spännande auktioner! Här är en snabbguide om hur det fungerar:

1. Bli medlem:

För att börja bjuda på våra fantastiska auktioner måste du först bli medlem på 360Loppis. Registreringen är snabb och enkel, och du får omedelbar tillgång till spännande auktionsobjekt.

2. Lägg bud:

Nu när du är medlem är det dags att börja bjuda. Ange det maximala belopp du är villig att betala för objektet, och låt vårt automatiserade budsystem ta över. För att lära dig mer om hur maxbud fungerar, klicka här: Läs mer om maxbud.

3. Fraktval:

Vi erbjuder frakt för de flesta av våra produkter. För att ta reda på fraktkostnaden för olika produkter, klicka på det grå frågetecknet bredvid produkten. Det ger dig tydlig information om fraktalternativ och kostnader. Ett kostnadsfritt alternativ är att istället hämta ut från oss på plats i Staffanstorp!

4. Vinnarinformation:

När du har vunnit auktionen får du omedelbart en vinnaremejl. Den innehåller all nödvändig information om betalning. Så snart din betalning är mottagen, meddelar vi dig så att du kan hämta din vinst eller så skickar vi den direkt till dig.

360Loppis strävar efter att göra din auktionsupplevelse enkel och rolig. Vi är här för att svara på dina frågor och säkerställa att varje auktion är en framgångsrik affär för dig.

Har du fler frågor? Kolla in vår Vanliga frågor för mer information. Du kan också mejla oss på info@360loppis.nu för personlig hjälp och support.